0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

KAKAV HENDIKEP: Zvezda bez dva prvotimca dočekuje Budućnost!

Objavljeno: 15.05.21 u 13:00

Povrede prete da osakate Zvezdu pred finalni okršaj.

Crveno-beli u predstojeće finale ulaze kao branioci trofeja iz 2019. godine i sa prednošću domaćeg terena, ali će kako stvari stoje ponovo dočekati tim iz Podgorice bez dva prvotimca.

Trener Radonjić potvrdio je na konferenciji za medije da Jagodić Kuridža sigurno neće igrati u nedelju, dok su šanse da Kori Volden zaigra vrlo male.

“Ono što znamo je da Jagodić Kuridža sigurno neće igrati, dok je gotovo izvesno da će Volden takođe propustiti ovaj prvi meč. On od utakmice s Igokeom nije trenirao, pa su male šanse da bi neke stvari mogle ozbiljnije da se promene. Nije trenirao ni pre toga, ta povreda se dogodila nekoliko dana pred prvi meč s Igokeom i trajala je tokom cele serije. Nažalost, tokom majstorice se to stanje opet pogoršalo. Na svima nama je da damo više nego što je uobičajeno i da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo ozbiljan kvalitet Budućnosti, da koncentracijom i energijom imamo kontinuitet igre, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo“, porućio je strateg crveno-belih.

Radonjić je posle duela sa Igokeom otkrio da je Volden igrao povređen, da nije trenirao sa timom tri nedelje i da je odradio samo jedan trening pred meč sa timom iz Laktaša. Igrao je na njegovo insistiranje, a Radonjić je rekao da njegova povreda ne izgleda dobro.

Jagodić Kuridža je povređen malo više od mesec dana, više ne koristi štake,ali je i dalje u procesu oporavka. Očekivalo se da bude na pauzi oko tri nedelje ali je proces oporavka trajao duže te sada mora da propusti prvi meč finala, a možda i drugi.

Lekarski tim Crvene zvezde uradiće sve da koliko-toliko sanira Voldenovu povredu i spremi ga za finale protiv Budućnosti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter