0
Evropske lige

ROJ KIN RAZOČARAN NAKON DERBIJA: „Ova ekipa nema snage da se takmiči za titulu“.

Objavljeno: 14.05.21 u 12:24

Legenda Junajteda, Roj Kin, smatra da će njegov bivši klub teško doći do trofeja ukoliko u ekipi poseduje igrače kao što su Fred i Mektomini.

Nekadašnji kapiten Mančestera uvek je bio direktan i na terenu i van njega, pa je tako bio prilično oštar prema bivšem klubu. Nakon poraza u derbiju od Liverpula 2:4 Kin nije krio razočarenje.

U odsustvu kapitena Megvajera odbrana Junajteda je delovalo potpuno pogubljeno a vezni red nije mogao da se nosi sa Liverpulovim.

„Svi nedostaci Junajteda izašli su na videlo poslednjih nekoliko dana. Pogledajte učinak dvojice veznih igrača. Maktomini je dobar, iskren igrač. I imaju Freda. Sve dok su ta dva igrača u Mančester junajtedu, on neće osvajati velike trofeje“, rekao je Kin za Skaj.

Junajted je zaigrao bolje kada je umesto Freda u igru ušao Ginvud, a Pogba se vratio u sredinu.

„Kada u Junajtedu odaberu da Pogba igra sa leve strane, to znači da Markus Rašford mora da pređe udesno i da ravnoteža ekipe propada, videli smo to previše puta. To je nešto što treba popraviti. Junajtedu je potrebna ta opcija za desnu stranu, a Solskjer mora da shvati da li Pogba može da igra u centralnom delu veznog reda ili ne u velikim utakmicama. Ako ne igra, onda se cela ravnoteža tima promeni kada je postavljen levo. Očigledno je bilo bolje celom timu nakon uvođenja Grinvuda i Rašfordovog prelaska na levu stranu“.

Bio je kritičan i prema čuvaru mreže, Dinu Hendersonu.

„Golman ni večeras nije izgledao sjajno. Bilo je grešaka za greškama. Jedna loša noć za Junajted. Megvajer je gubitak, ali ovo su greške školaraca. To nema nikakve veze sa izostankom Megvajera. Sinoćni nastup nije bio ni blizu dovoljnom. Svi nedostaci Junajteda pokazali su se poslednjih nekoliko dana. Nije bilo dovoljno kvaliteta, Liverpul je mogao da postigne šest ili sedam golova“.

Roj smatra da ovaj tim Junajteda nema perspektivu da se bori za titulu u Premijer ligi.

„Ova ekipa nema snage da se takmiči protiv Mančester Sitija za osvajanje titule. Zastrašujuće je koliko Siti ispred ove ekipe. Mislim da će Ole razmisliti o prethodnim danima i pomisliti ‘trebaju nam tri ili četiri velika igrača ovog leta'“, poručio je Kin.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter