0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Odlične utakmice danas, očekuje nas puno golova!

Objavljeno: 14.05.21 u 11:09

Nova lista i novi tiket pred nama, tiket zagrevanja za vikend! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 Saarbrucken – Meppen

Sarbuken je najbolji tim nemačke treće lige iza ove četvorke što se odvojila na vrhu. Na dva kola do kraja plej-of nije moguć ali i dalje su mnogo kvalitetniji od svog današnjeg rivala. Mepen će gledati iza sebe i nadati se da rivali za opstanak ne pobede. S obzirom u kakvoj su katastrofalnoj formi to im je najveća nada.

Predlog: 1 (2,15)

20.00 Liberec – Brno

Svoju prvu sezonu nazad u elitnom rangu Brno ne provodi baš najbolje tj. deluje da će se vratiti ponovo u drugu ligu. Oni još imaju teoretske šanse da ostanu kao što i Liberec ima šanse za Evropu naredne sezone. Oba kluba moraju čekati kikseve rivala za to. Ipak, razlika u kvalitetu između njih međusobno je ogromna i domaći bi trebali to da reše u svoju korist.

Predlog: 1&D2+ (1,91)

21.00 Newcastle – Manchester City

Iako je titula već proslavljena ovaj tim neće spustiti nogu sa gasa, naročito zato što i ako budu igrale rezerve prejaki su za Njukasl. Pobednici su navikli da pobeđuju i to je jednostavno tako. Dodali smo i golove da ne bude premala kvota.

Predlog: 2&2-5 (1,62)

21.00 Espanyol – Cartagena FC

Espanjol slavi povratak u elitu na svom stadionu, a goste im dolazi Kartagena koja nije toliko sigurna za opstanak bodovno nego više po broju klubovi iza njih. Da se desi da baš 3 kluba iza njih upišu pobede i padnu u opasnu zonu je malo verovatno. Kec u Barseloni za slavlje.

Predlog: 1 (1,65)

UKUPNA KVOTA 10,98 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 1007277

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter