0
Domaći fudbal

Foto FK Crvena zvezda

DRULIĆ NA MARAKANI: Legendarni fudbaler ponovo u Beogradu!

Objavljeno: 14.05.21 u 11:57

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde, Goran Drulić doći će u Beograd kako bi održao nekoliko individualnih treninga sa omladincima Zvezde.

Drulić je održao i predavanje za trenere ali i za mlade igrače. Saveti ovakvog igrača će svakako značiti kako trenerima tako i fudbalerima.

Drulić se već deset godina bavi trenerskim poslom i kaže kako se uvek rado seti perioda kada je on bio omladinac.

„Kad god dođem u Srbiju, ja se trudim da svratim u Crvenu zvezdu. Sećam se perioda kada sam ovde došao kao omladinac i kada sam postigao 53 pogotka. Imao sam veliku čast i privilegiju da igram sa sjajnim igračima. Mnogo momaka koji su kasnije napravili izuzetno dobre karijere. Drago mi je i zadovoljstvo mi je uvek kada dođem ovde. Ovo je moja druga kuća. Iskoristio sam priliku da svoje iskustvo podelim sa trenerima i mlađim naraštajima. Ja sam u Zvezdu došao kao klinac, a otišao kao zreo čovek. I malo mi je čudno što sam ponovo obukao trenerku sa ovim grbom“ rekao je Drulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter