1
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

BOGDAN RAZBIO ORLANDO: Atlanta na krilima Bogadnovića do novog trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.21 u 09:45

Ekipa Atlante očekivano je savladala ekipu Orlanda rezultatom 116-93. Najzaslužniji za trijumf Houksa ponovo je bio naš Bogdan Bogdanović koji je odličnom igrom pokazao ozbiljne namere Atlante.

Bogdan igra fenomenalno, vuče sve konce na terenu i uz još nekoliko igrača vodi Atlantu ka plejofu. Protiv Orlanda, Bogi je ubacio 27 poena uz pet asistencija i imao je nepogrešiv šut za dva ponea, 5/5.

Da Houksi dođu do lagane pobede pomogli su i Trej Jang sa 18 poena i Klint Kapela sa 14 poena i 14 skokova. Kod Orlanda je sinoć bilo malo toga dobrog, mladi Hempton je bio najefikasniji sa 18 koševa i osam uhvaćenih lopti.

Prava je šteta što su povrede sprečile Bogdana da odigra celu sezonu, sa obzirom na njegove igre u proteklih mesec dana, bio bi konkurent Jokiću u trci za tutulu najkorisnijeg igrača lige.

Houksi se trenutno nalaze na četrvtom mestu na istoku dok  Orlando ima veoma lošu sezonu i nalazi se na 14 poziciji istoka.

 

0
0

1 Komentara

  1. Da Bogdan bude konkurent Jokiću. Da li znate šta ste napisali????? Jokić je MVP NBA lige i u ovom trenutku najbolji igrač na svetu! Ono što Jokić može pod košem Bogdan ne može a ono što Bogdan može, može i Jokić

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter