0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: ‘Suma i Marković su u konkurenciji! Sve zavisi od njih’

Objavljeno: 14.05.21 u 17:47

Trener Partizana je istakao da se ekipa sprema za finale Kupa Srbije.

Partizan u subotu dočekuje Voždovac u okviru 37. kola Superlige Srbije. Utakmica je na programu od 16:00h. Dan pred meč sa ‘Zmajevima’ oglasio se trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Voždovac nam dolazi u trenutku kad izlazimo iz jakog ritma treninga, spremamo se za Kup. Izlazimo u najjačem sastavu, biće određenih rotacija. Voždovac se bori za opstanak, znamo šta im je neophodno, a mi igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici – rekao je iskusni stručnjak.

Stanojević je želeo da nekadašnjem treneru Partizana čestita osvajanje Kupa Rusije sa Lokomotivom iz Moskve.

– Čestitao bih Marku Nikoliću na osvojenom Kupu u Rusiji, reprezentuje naš fudbal i svaka mu čast na tome. Svi smo ponosni na njega – istakao je Aleksandar.

Stanojević nije želeo da govori o potencijalnim transferima.

– Ne bih pričao o prelaznom roku. Ima skauting služba i lkjudi iz kluba koji su za to zaduženi, svuda ima dobrih igrača.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJ NA TELEFONU I SRPSKA ZASTAVA ODUŠEVILI NACIJU: Snimak Novakovog navijača obišao svet! (VIDEO)

Stanojević je odgovorio i na pitanje vezano za stanje u Izraelu. Govorio je o tome da li situacija u Izraelu utiče na Natha.

-Juče smo čestitali praznik njemu i Sumi. Nismo pričali o tome, ali to su pod znacima navoda tamo normalne pojave. Na treninzima ništa nije pokazivao, pričaćemo posle treninga o tome, pošto vidim da je situacija eskalirala.

Trener se dotakao i fizičke pripremljenosti Sume i Lazara Markovića

– Sve zavisi od njih, podigli su nivo treninga. U  konkurenciji su za meč, sigurno će igrati protiv Voždovca, videćemo koliko – zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter