1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AJAKS JE OZBILJNO ZAGRIZAO ZA ZVEZDINE BISERE: Overmars došao u Beograd zbog blizanaca!

Objavljeno: 14.05.21 u 13:30

Overmars nije želeo stvari da prepušta slučaju te je došao lično da se uveri u kvalitet braće Mituljikić.

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars je posetio Beograd u društvu skauting službe tima iz Amsterdama sa cilje da se uživo uveri o kakvim talentima je reč, prenoci Mozzart sport. Legenda holandskog fudbala je posmatrala duel omladinaca Zvezde i Voždovca sa željom da dodatno skautira Jovana i Nikolu Mituljikića, momke za koje je Ajaks ozbiljno zagrizao i želi ih u svojim redovima

Ajaks je odavno počeo da se raspituje za najtalentovanije iz Omladinske škole Crvene zvezde i spreman je da uđe u posao sa srpskim šampionom. Crveno-beli se nadaju da bi mogli da zarade astronomsku cifru, pogotovo što je reč o igračima koji nisu igrali seniorski fudbal. Čelni ljudi Zvezde žele minimum šest miliona evra i plus 20 posto od naredne prodaje, što predstavlja zaista ogromnan novac za momke koji imaju samo 18 godina.

Nikola i Jovan Mituljikić igra sjajno pod komandom Marka Neđića i zaista su oduševili svakog koji ih je posmatrao uživo. Nikola je ove sezone postigao 12 golova u Omladinskoj ligi Srbije, dok je Jovan zabeležio sedam golova.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter