0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC GOSTUJE U HUMSKOJ: Sve je u našim rukama, imamo čemu da se nadamo!

Objavljeno: 13.05.21 u 21:18

Fudbaleri Voždovca u pretposlednjem kolu domaćeg prvenstva gostuju Partizanu, finalisti Kupa Srbije, na njihovom stadionu.

Crno-beli važe za apsolutnog favorita na papiru, budući da su u dosadašnjem toku prvenstva osvojili 92 boda i upisali 30 pobeda te se nalaze na drugom mestu na tabeli. Takođe, kod kuće igraju neprikosnoveno ove sezone, do sada nisu doživeli niti jedan poraz i imaju skor od 17 pobeda i samo jedan remi.

S druge strane, Zmajevi imaju veliki motiv – borba za opstanak. Takođe, vetar u leđa daju im i pobede od 4:2 nad Napretkom u prethodnom kolu, kao i trijumf nad Čukaričkim (2:1) na prethodnoj utakmici kod kuće.

Ove sezone, Partizan je u dva navrata uspevao da savlada Voždovac. U ligaškoj utakmici Zmajevi su u potpunosti dominirali u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli to i da valorizuju, te su crno-beli slavili sa 2:0. Drugi meč odigrali su u okviru četvrtine finala Kupa, tim iz Humske porazio je mladi sastav ekipe sa Krova rezultatom 4:0.

FOTO: FK Voždovac

Šef stručnog štaba Predrag Rogan svestan je kvaliteta i snage protivnika, ali isto tako ističe da njegov tim ipak ima motiv više.

Parni valjak! Kolega Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, agresivan i direktan fudbal. Kod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani. U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra 90 minuta, spremni smo svih 90 minuta da se borimo. Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat, zaključio je gospodin Rogan.

Meč između beogradskih rivala na programu je u subotu s početkom u 16 časova, a direktan prenos ovog duela biće na prvom kanalu Arena Sport televizije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter