0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED BAČKU PRIČAO O OBARANJU SVETSKOG REKORDA: Zvezdin dres je najveći motiv!

Objavljeno: 13.05.21 u 22:53

Mogu li crveno-beli da premaše Seltik?

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru 37. kola Superlige gostovati OFK Bačkoj. Meč se igra 14. maja od 18.05, a u slučaju pobede, ekipa Dejana Stankovića će se približiti obaranju svetskog klupskog rekorda.

Tu činjenicu prokomentarisao je i trener Zvezde rekavši da je fudbalerima najveća motivacija to što nose crveno-beli dres. Dodao je žele da budu na pravom nivou i da koncentracija uvek mora biti prisutna.

Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da ‘donesemo kući’ ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći, počeo je Stanković.

Na utakmici sa Bačkom, obeležiće se i jedan jubilej. Naime, Aleksandar Katai će zabeležiti 100. nastup u dresu Crvene zvezde.

Svi znaju ko je Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti, zaključio je Dejan Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter