0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PRAVA ISTINA O DANAŠNJEM INCIDENTU: Ćurčićev komšija se oglasio povodom navoda da je Đani vadio nož pred njim!

Objavljeno: 13.05.21 u 22:04

Sada je poznato šta se tačno desilo.

Đani Ćurčić je vadio nož na komšiju, bila je vest koja je jutros odjeknula u svim medijima. Tim povodom oglasio se i njegov sused Mileta Miljković, koji navodi da je sve malo prenaglašeno.

Nije bilo baš tako kako su navodili u pojedinim medijima. Popio je verovatno malo više, prevrtao je kontejnere, pravio buku, ali niti mi je pretio, niti je bilo kakav nož vadio. Ja sam krenuo na posao, izašao sam da ga smirim, posle su mi rekli da mi je izbušio gume, čime – ne znam, da li je bio nož, šrafciger, video sam samo rupe, počeo je Miljković.

Potom je istakao da Đani nije trebalo toliko daleko da ode. Miljković dodaje i da su njih dvojica drugari ceo život, pa da ga zbog toga nije ni prijavio.

Nije trebalo ovako daleko da ode, ja ga nisam ni prijavio, mi smo drugari ceo život se znamo, ali neko je pozvao policiju. Đani je ušao u kola, nije ni tu bilo problema, priveden je, to je cela priča, zaključio je Mile Miljković u razgovoru za Objektiv.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter