0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NAVIJAČI JUNAJTEDA U CENTRU NOVOG SKANDALA: Napadnut Liverpulov klupski autobus! (FOTO)

Objavljeno: 13.05.21 u 20:42

Sa razlogom se ne smiruju.

Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula bi od 21.15 trebalo da odmere snage na Old Trafordu. Podsećamo, ovaj susret je prvobitno odložen zbog nereda koje su upravo izazvale pristalice Crvenih đavola. Oni su upali na stadion, pa su čelnici Premijer lige poručili da nema uslova da se utakmica tada odigra.

Ovaj put zbog straha da se ne dese novi incidenti, ispred stadiona su pojačane policijske snage. Ipak, uporni simpatizeri Junajteda su problem napravili na drugom kraju grada.

Kako je preneo Danijel Tejlor, novinar popularnog portala The Athletic, oni su svojim vozilima blokirali i probušili gume klupskom autobusu Livepula.

Srećom u vozilu se tada nije nalazio niko od igrača gostiju, već samo dva pomoćna trenera. Ovo može da stvori novi pritisak timu koji predvodi Jirgen Klop, jer im je ovaj meč ključan u borbi za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter