0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot/LFC

NADA ZA LIGU ŠAMPIONA I DALJE POSTOJI: Liverpul 4 puta tresao Hendersonovu mrežu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.21 u 23:54

Imaju još tri meča do kraja.

Fudbaleri Livepula su savladali Mančester junajted sa 2:4. Bila je ovo vrlo bitna utakmica za ekipu Jirgena Klopa, a pobedom i dalje ostaju u trci za plasman u LŠ.

Mančester je poveo u 10. minutu, a onda je usledila potpuna dominacija gostiju. Nakon što im je u 27. poništen penal, do izjednačenja stižu golom Žote 7 minuta kasnije. Da na poluvreme odu sa prednošću (1:2) postarao se Firmino pred sam zvižduk za pauzu.

U istom ritmu nastavio je i na startu drugog dela igre, pa se u strelce drugi put upisao u 47. minutu. Nadu Junajtedu dao je Rašford 20-tak minuta kasnije, ali je konačan rezultat postavio Muhamed Salah u 90. minutu.

Bila je ovo sjajna predstava Liverpula, ali da bi se plasirali u LŠ, trebaće im i dosta sreće. Prvo će morati u tri utakmice koje su im preostale da slave protiv Vest Bromviča, Barnlija i Kristal Palasa, ali i da se nadaju da će Čelsi kiksnuti protiv Aston Vile ili Lestera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter