0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

NA RAČUN SRPSKIH KLUBOVA UEFA JE UPLATILA NOVAC: Na ‘Marakani’ trljaju ruke, Partizan može da bude zadovoljan, ostala sića pripala Voši!

Objavljeno: 13.05.21 u 11:12

Svako zaradi onoliko koliko zasluži, bar se time vodi UEFA.

Srpski klubovi ove sezone igrali su na dva međunarodna fronta, a sada im je UEFA i uplatila novac. Podsetimo, Crvena zvezda igrala je u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok su Partizan, Vojvodina i TSC bili u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Očigledno je da se najviše ‘oparila’ Crvena zvezda, s ozbzirom na to da je bila učesnik Lige Evrope, i uspela da ‘prezimi’.

PROČITAJTE JOŠ: BEZ DLAKE NA JEZIKU – PRAVO U METU: Žena bivšeg fudbalera Zvezde osula žestoku paljbu po klubu – ‘Ostavili ste ga u invalidskim kolicima’ (FOTO)

Partizan, TSC i Vojvodina nažalost nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu ovog takmičenja.

– Crvena zvezda je dobila 8.847.053, Partizan 780.000, TSC 500.000, a Vojvodina 280.000 evra – napisao je Mirko Poledica, predsednik Sinidkata profesionalnih fudbalera, na svom Tviteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter