0
Evropske lige

MESIJU SE ISPUNJAVA ŽELJA: U Barselonu stiže još jedan Argentinac?!

Objavljeno: 13.05.21 u 15:05

Mundo Deportivo javlja da su na stadionu Kamp Nou dali zeleno svetlo.

Kun će konačno zaigrati zajedno sa Lionelom Mesijem koji mu je veliki prijatelj, a pristao je na veliko smanjenje primanja u odnosu na ona koja je dobijao u Mančester sitiju. Juventus je takođe pokazao interesovanje za Aguerom, ali on je želeo samo kod Mesija.

Kako se navodi, dobio je ugovor na dve godine, a zbog toga je još više spustio primanja u odnosu na potraživanja sa početka pregovora.

Nije međutim dobio zagarantovano mesto u startnih 11, iako će Barselona pokušati da proda Martina Brajtvajta. Šef stručnog štaba Ronald Kuman je dolazak Aguera odobrio tek nakon što mu je obećano da to neće značiti i kraj pregovora sa Mamefisom Depajom kome ističe ugovor sa lionskim Olimpikom.

Ako bi stigli Depaj i Aguero, bar na papiru bi to izgledalo mnogo ubojitije. Ipak govorimo o igraču koji je za 10 sezona u Sitiju odigrao 388 utakmica i postigao 258 golova.

Ostaje pitanje zašto su prošle sezone najurili Suareza koji je samo godinu dana stariji od Aguera. Aguero će biti drugo pojačanje Barselone iz redova Sitija, nakon što bi ugovor trebao da potpiše i Erih Garsija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter