0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

FSS UPOZORIO KLUBOVE, SLEDI KAŽNJAVANJE: Ako nastave sa ovom praksom, izgubiće bodove!

Objavljeno: 13.05.21 u 22:25

Klubovi će morati hitno da reaguju.

Disciplinska komisija FSS-a je upozorila klubove iz dva najjača ranga u Srbiji da će biti kažnjeni ako nastave sa nepoštovanjem propisa. Naime, pod budnim okom ljudi iz Saveza nalaze se OFK Bačka, Proleter, Radnički 1923, Trajal i Sloga iz Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, nijedan od gore pomenutih klubova nije rešio pitanje nedostatka trenera sa PRO licencom. Tim povodom, komisija je prvo novčano kaznila ove ekipe. Klub iz Bačke Palanke će platiti 200.000 dinara, dok će Radnički, Trajal i Sloga morati da odvoje po 100.000 dinara. Proces protiv novosadskog Proletera je takođe u toku.

Podsećamo da nijedan od ovih timova nije imenovao novog trenera nakon prekida saradnje sa prethodnim stratezima, s’tim da je Branko Žigić podneo ostavku u Proleteru koja na UO kluba nije usvojena. Pravi rekord postavila je OFK Bačka koja je čak mesec dana bez šefa stručnog štaba.

Takođe, na istoj sednici je kažnjena i Kolubara iz Lazarevca zbog loše organizacije derbija sa Radničkim 1923. Oni su pustili veliki broj navijača na tribine, uprkos zabrani prisustva i zbog toga će platiti 100.000 dinara.

Priča se da je na meču između Borca i Loznice prećeno službenim licima, pa će klub iz Čačka ponovo biti tema komisije. Arbitre su vređali i Nenad Milovanović i Aleksandar Miajtović, čelnici Mladosti iz Lučana i Sloge iz Kraljeva, pa će se postupak voditi i protiv njih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter