1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FALĆINELI POD ZNAKOM PITANJA: Da li će Italijan nositi Zvezdin dres i sledeće sezone?

Objavljeno: 13.05.21 u 12:26

Crvena zvezda se i dalje nije izjasnila o statusu iskusnog napadača.

Nakon najava da će crveno-beli dovesti kvartet pojačanja u vidu Dragovića, Prijovića, Kolarova i Krstičića upitno je da li će Dijego Falćineli ostati u timu Zvezde. Nadaju se u timu iz Ljutice Bogdana da će napuniti kasu prodajom Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića,  a možda i Miloša Degeneka.

Italijanski napadač koji u Crvenoj zvezdi igra na pozajmici iz Bolonje ove sezone odigrao je vrlo dobru sezonu. Otvorio je svoj mandat promašenim penalom protiv Omonije, ali nakon toga je krenuo sa sjajnim partijama i predvodio napad Zvezde ka nokaut fazi Lige Evrope.

Činilo se da je njegov otkup siguran, da će crveno-beli uplatiti milion evra u tri jednake rate, ali u poslednjih mesec dana kao da su stvari promenile. Falćineli je na poslednjih sedam mečeva postigao samo jedan gol iako je Zvezda igrala sjajno u napadu i postigla timski čak 22 pogotka.

I dalje stoji činjenica da Dijego ima jak uticaj na igru Crvene zvezde, što je pokazao ulaskom u igru u prethodnom 164. večitom derbiju. Zahvaljujući Falćinelijevim kvalitetima, crveno-beli su stabilizovali igru i na kraju stigli do pobede.

Veliki problem predstavljaju visoka primanja koja zahteva Falćineli u visini oko 800.000 eura što bi Zvezda teško uspela da iznese uz obeštećene od milion eura. Očekuje se da veliki broj neizvesnosti razjasniti nakon finala Kupa 25. maja.

0
0

1 Komentara

  1. ako bude plata oko 600k, neka ostane, dovedu sve ove sto se vuku po vestima i imali bi dobar ti za ligu sampiona i moguce barem trece mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter