0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

ATLANTA SLAVILA NAKON PREOKRETA: Bogdan Bogdanović nastavlja u fenomenalnom ritmu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.21 u 04:00

Vestbruku nedostajali skokovi za novi tripl-dabl učinak!

Nikola Jokić je glavni kandidat za MVP priznanje. Popularni ‘Džoker’ igra na vrhunskom nivou, ali ne smemo izostaviti Bogdana Bogdanovića koji nakon oporavka od povrede pruža sjajne partije.

Atlanta je nakon preokreta i uzbudljive završnice savladala Vašington rezultatom 120:116. Vizardsi su ispustili prednost u finišu četvrte deonice.

U redovima ekipe Vašingtona istakao se Vestbruk! Rasel je bio blizu novog tripl-dabl učinka, ali su skokovi ‘pokvarili’ plan čuvenog košarkaša. Vestbruk je meč završio sa 34 postignuta poena, pet skokova i čak 15 asistencija. Danijel Gaford je dodao 16 poena, četiri uhvaćene lopte i jedno uspešno dodavanje.

Hoksi iz meča u meč pokazuju kvalitet! Atlanta ima značajniju ulogu u takmičenju u odnosu na nekoliko prethodnih sezona.

Trej Jang je predvodio tim do pobede sa učinkom od 33 poena, osam uhvaćenih lopti i devet asistencija. Pratio ga je bek reprezentacije Srbije! Bogdan Bogdanović je večeras postigao 20 poena. Nekadašnji igrač Sakramento Kingsa je na poenterski učinak dodao dva skoka i tri uspešna dodavanja.

Atlanta u narednom kolu dočekuje Orlando, dok će Vizardsi na svom terenu ugostiti Klivlend.

Rezultati:

Atlanta – Vašington 120:116
Bruklin – San Antonio 128:116
Klivlend – Boston 102:94
Dalas – Nju Orleans 125:107
Juta – Portland 98:105
Lejkersi – Hjuston 124:122

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter