0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se traži po čitavoj Evropi!

Objavljeno: 12.05.21 u 10:59

Sreda nikada nije bila jača! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Schalke – Herta Berlin

Šalke ima jednu od najlošijih sezona u istoriji Bundeslige, imaju samo dve pobede u 31 utakmici. Herta je samo na gol razliku van opasne zone ali za beg bolju priliku od ove neće dobiti. Ovo jednostavno moraju iskoristiti.

Predlog: 2&G2+ (1,74)

20.45 Sassuolo – Juventus

Na tri kola do kraja sezone Juventus je van mesta koja vode u ligu šampiona. Da li je iko mogao to da zamisli pre početka sezone?? Sada moraju da pobeđuju i čekaju kiks klubova ispred njih. Za početak moraju dobiti Sasuolo koji ima sezonu iz snova i na dva poena su od Evrope. Juve mora da sabije redove i dobije ovo.

Predlog: 2&G2+ (1,87)

20.45 Torino – Milan

Milan je napravio fenomenalan podvig za vikend i sada će na krilima te pobede dobiti i Torino danas. Tako bar mi razmišljamo. Domaćin je manje-više siguran sa 4 poena više od Beneventa koji gostuje Atalanti, a onda nakon toga mora dobiti dve poslednje utakmice. Milan ima snage da završi jako ovu sezonu i ode u LŠ u narednoj.

Predlog: 2 (1,91)

22.00 At. Madrid – Real Sociedad

Atletiko je za vikend otišao u Barselonu da ne izgubi i u tome su uspeli. Pomogao im je i Real koji je remizirao sa Seviljom. Sada su na 3 utakmice do kraja La Lige i sve je u njihovim rukama. Najteža od te tri dolazi odmah u vidu Sosjedada. Jorgandžije su najbolji domaćin u ligi i izgubili su samo jednu utakmicu od 17 na svom terenu. Na poslednje tri nisu primili ni gol. Očekujemo da dobiju dve vezane na svom terenu.

Predlog: 1&0-3 (2,12)

KUPNA KVOTA 13,18 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 5787586

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter