0
Evrokupovi

ODLUKA JE DONETA: UEFA odredila sudije za finala Lige šampiona i Lige Evrope!

Objavljeno: 12.05.21 u 18:17

Španac i Francuz u centru pažnje!

Mančester Siti  i Čelsi će odmeriti snage u finalu Lige šampiona. Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju veliko finale, a UEFA je donela odluku ko će deliti pravdu na meču između dva kluba iz Premijer lige.

Glavni arbitar meča biće Antonio Migel Mateu Lahoz. Španac je dobro poznato ime u svetu fudbala! Nedavno je izabran za da sudi čuveni ‘El Klasiko’, ali je zbog povrede morao da ustupi mesto kolegi Manzanu. 

Duel za titulu šampiona Evrope je na programu 29. maja. Planirano je da se utakmica odigra u Istanbulu, ali moguće je da će UEFA izabrati novu destinaciju zbog loše epidemiološke situacije u Turskoj. Kao glavni kandidati za domaćinstvo nameću se London i Porto.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI SKANDAL: Teniser suspendovan na 10 godina zbog nameštanja!

Junajted će u finalu igrati protiv Viljareala. Ekipa iz Mančestera ima ulogu favorita, a meč će se odigrati 26. maja u Poljskoj. Francuz Klemen Turpan če deliti pravdu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter