0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

NIKO NEMA PODRŠKU, KAO ŠTO IMA SALERNITANA: Glumica za odrasle je glavni akter navijačke fotografije koja je obišla svet! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.21 u 13:07

Nakon 23 godine Salernitana će opet igrati u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Italiji, a ono što je obeležilo kraj Serije B jeste fotografija koja je osvanula na ulicama Salerna.

Glavni akter fotografije je atraktivna navijačica sa šalom kluba, a ispostavila se da je u pitanju glumica za odrasle, Prisila Salerno.

– U dobru i zlu, vaša kuma će uvek biti tu. MOje srce ubrzano kuca zbog plasmana u Seriju A. Sledeće godine smo šampioni – napisala je Prisila.

Salernitana je u društvu najboljih poslednji put bila 1998/99, a uspon ovog kluba je počeo kada ga je preuzeo Klaudio Lotito, prvi čovek Lacija.

PROČITAJTE JOŠ: KAD TE JOKIĆ POGODI U TREPAVICU: Nova brutalna asistencija u režiji srpskog asa – ovo je za TV špice! (VIDEO)

Nema sumnje da će novajlija u Seriji A naredne sezone imati ogromnu podršku i još veću motivaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter