0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MILAN BROJAO DO SEDAM: Pioli i ekipa ‘razbili’ Torino! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.21 u 23:21

Rosoneri ubedljivi na Olimpijskom stadionu!

Torino je ugostio Milan u okviru 36. kola Serije A. Borba za opstanak se zahuktava, a domaćinu su bodovi veoma potrebni. Uzbudljivo je i u borbi za odlazak u Ligu šampiona!

‘Bikovi’ su doživeli jedan od najtežih poraza u istoriji kluba. Ekipa sa stadiona ‘San Siro’ je slavila rezultatom 0:7. Fudbaleri gostujućeg tima su bili nemilosrdni prema iskusnom čuvaru mreže Torina.

Salvatore Sirigu nije mnogo puta u karijeri imao priliku da ovako često iznosi loptu iz sopstvene mreže.

Francuz Teo Ernandez je prvi zatresao mrežu Torina u 19. minutu. U ulozi asistenta našao se mladi Brahim Diaz.  

Samo sedam minuta kasnije Frenk Kesi je duplirao prednost Milana! Vezista je bio precizan sa bele tačke! Milan je bio bolji tim tokom cele utakmice, ali nije nije očekivao ovoliko ubedljiv trijumf.

Zanimljivo je da su ‘Bikovi’ i ‘Rosoneri’ uputili isti broj udaraca na protivnički gol. Obe ekipe su šutirale po 14 puta, a razlika je u tome što je domaćin samo jednom pogodio okvir gola, dok je Milan to uradio 11 puta.

Nakon asistencije u prvom delu igre, Brahim Diaz je savladao iskusnog čuvara mreže u 50. minutu.

Bilo je jasno da Torino neće stići prednost gostiju, a izabranici trenera Piolija nisu želeli da se zaustave na tri pogotka.

PROČITAJTE JOŠ: SEVILJA NE ŽELI DA SE PREDA: Pobeda koja održava nadu za titulom!

Odličnu asistenciju Rebića iskoristio je Teo Ernandez! Reprezentativac Francuske je postigao drugi gol na meču u 62. minutu.

Pet minuta kasnije Ante Rebić se upisao u listu strelaca. Član nacionalnog tima Hrvatske je igru napustio u 80. minutu, a do tada je još u dva navrata zatresao mrežu rivala.

Do kraja nacionalnog šampionata Italije su ostala još dva kola. Milano trenutno zauzima 3. mesto sa 75 osvojenih bodova, a toliko isto ima i drugoplasirana Atalanta.

Torino se nalazi na 16. poziciji i ima četiri boda više od Beneventa koji se nalazi u opasnoj zoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter