1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost

‘KAD SE PODVUČE CRTA, DVE NAJBOLJE EKIPE SU U FINALU’: Milojević optimističan pred duel sa Zvezdom, otkrio da zna koje su im slabe tačke!

Objavljeno: 12.05.21 u 14:48

U finalu ABA lige sastaće se Budućnost i Crvena zvezda.

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević ističe da je očekivao Zvezdu u finalu, kao i to da će se dve najbolje ekipe boriti za titulu.

– Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Dejanu Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe – rekao je Milojević za ‘Vijesti’.

Milojević je uveren da će navijači uživati u finalnim utakmicama.

– Pokušaćemo da sakrijemo mane, a da dovedemo do izražaja prednosti. Kako serija bude odmicala, obe ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaška ekipa, sastavljena od igrača koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati – istakao je trener Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: KAD TE JOKIĆ POGODI U TREPAVICU: Nova brutalna asistencija u režiji srpskog asa – ovo je za TV špice! (VIDEO)

Podsetimo, prva finalna utakmica igra se u nedelju od 18:30 sati u glavnom gradu Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter