2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ISTRAGA JE OBUSTAVLJENA: Nema dokaza o nameštanju meča PSŽ – Crvena zvezda!

Objavljeno: 12.05.21 u 17:23

L’ekip prenosi da je tužilaštvo odustalo od nastavka procesa!

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva je donela odluku da obustavi istragu povodom navoda o potencijalnom nameštanju. Navodi se da je jedan od visokih funkcionera Crvene zvezde pokušao da uplati čak pet miliona evra da će ekipa sa stadiona ‘Rajko Mitić’ doživeti poraz sa pet golova razlike od PSŽ- a u glavnom gradu Francuske.

Duel odigran na ‘Parku prinčeva’ završen je pobedom domaće ekipe rezultatom 6:1. Oba kluba su demantovala bilo kakve mogućnosti o učestvovanju u kriminalnim radnjama u sportu.

L’ekip je objavio da je od danas tužilaštvo odlučilo da prekine istragu. Razlog ove odluke jeste činjenica da ne postoje bilo kakvi dokazi o navodnom nameštanju.

Ponovo ove situacije oglasio se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

-Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi – pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci – zaključio je Zvezdan Terzić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

2 Komentara

  1. Ma da, sve poštenjačine vode i Zvezdu i Partizan pa im je ovim narušen ugled i čast. Rečeno je da je jedan funkcioner hteo da uplati novac nije rečeno da je Zvezda kao klub učestvovala. Ko ne veruje da rukovodstva naših klubova muljaju, taj treba da se zapita za svoje zdravlje i da poseti neku ustanovu i traži savet. Najsvežiji primer (0:1-6:1). Doktorski, nema šta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam ni sumnjao da moze biti drugacije. Mene interesuje sta je sa tuzbom Zvezde za ovaj neosnovani napad. Trebalo bi onaj koji je lagao da finansijski obesteti Zvezdu za povredu ugleda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter