0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan od najvećih talenata u Srbiji se seli u Francusku!

Objavljeno: 12.05.21 u 16:52

Mladi as Proletera blizu velikog transfera!

Prema saznanjima HotSporta talentovani fudbaler Proletera iz Novog Sada je na korak od najvećeg transfera u karijeri.

U pitanju je mladi Viktor Živojinović! Popularni ‘srpski Baloteli’ igra sjajno u Superligi Srbije. Polušpic je na 34 odigrana duela zabeležio šest pogodaka u elitnom rangu takmičenja. Pre dolaska u redove Proletera, Viktor je nastupao za Voždovac, Jedinstvo Ub i mlađe kategorije Crvene zvezde. 

FOTO: HotSport

Kontaktirali smo sportskog direktora Proletera Amira Bislimija. On nam je rekao nešto više o potencijalnom transferu.

-Ovo je još jedan dokaz sjajne saradnje između Proletera i agenta Dejana Milovanovića. On je posvećen i odlično radi sa svojim klijentima. Dejan je ostavio dubok trag tokom igračke karijere u Francuskoj. Tačno je da je jedan klub iz najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Francuskoj poslao ponudu za Viktora. Oni su veoma zainteresovani, ali još uvek ne želim da otkrivam o kojem klubu je reč. Živojinović je odličan igrač i jedan od najvećih talenata u Srbiji. Slobodno mogu da kažem da će ovo biti jedan od najvećih transfera u Superligi, a da nije bilo COVID-19 pandemije cifra bi bila još veća.

PROČITAJTE JOŠ: HS INTERVJU – VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ: Ovo je priča o srpskom Baloteliju, Matićevom miljeniku i njegovom putu od ulice do jednog od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji

Viktor je  ulaskom u igru na meču protiv Radnika doneo pobedu našem timu. Pregovori napreduju iz dana u dan. Mislim da su agent, igrač i klub već dogovorili saradnju, a sada je red na nas. Pregovaramo oko procenta od narednih prodaja. Politika našeg kluba ne dozvoljava da velike talente prodajemo za male cifre. Verujemo da će Viktor imati blistavu karijeru i da će klub zaraditi od narednih transfera. Mislim da smo blizu dogovora – zaključio je Amir Bislimi za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter