0
Evropske lige

FOTO: Dušan Tadić/Twitter

GEST ZA DIVLJENJE: E ovako se poštuju navijači – Ajaks istopio šampionski pehar, pa srebrne zvezdice poklonio najvatrenijim pristalicama! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.21 u 15:52

Šampion holandskog prvenstva, Ajaks, istopio je pehar koji je dobio nakon osvajanja titule, i od njega napravio srebrne zvezdice koje će pokloniti navijačima koji poseduju sezonske ulaznice.

Ajaks je na ovaj način želeo da se oduži navijačima koji nisu mogli sa stadiona da gledaju utakmice svog tima, zbog pandemije koja je izazvana korona virusom.

Klub je saopštio da će čak 42.000 navijača koji imaju sezonske ulaznice, dobiti po jednu srebrnu zvezdicu koja je teška 3,45 grama.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA HOĆE DA NAPUNI KASU: Njegoš Petrović i Roben u tandemu – Da, moguće je!

– Posle turbulentne godine, želimo da osiguramo da naši navijači osećaju da su i oni deo titule – rekao je izvršni direktor Ajaksa, legendarni golman Edvin van der Sar.

Slogan projekta je: ‘Komad pobede. Komad istorije. Komad Ajaksa’.

– Kada smo rekli: ‘Ova titula je za vas’, objašnjavali smo da smo to uradili za navijače. Međutim, deljenje trofeja je krajnji dokaz da to zaista i jesmo učinili za njih – naveo je Van Der Sar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter