0
Košarka

FOTO: Screenshot

BILO JE OČEKIVANO: Jokić ima najgori tretman kod sudija!

Objavljeno: 12.05.21 u 20:50

Nikola Jokić je košarkaš koji je najviše puta oštećen od strane sudija ove sezone!

Jokić oštećen čak 14 puta ove sezone i izbio na prvo mesto daleko iznad ostalih! NBA liga posle svake utakmice obavlja reviziju sudijskih greški i govori o greškama koje su napravili. Nakon ove sezone Nikola Jokić je čak 14 puta oštećen u završnici mečeva što je prosto neverovatno, kada se radi o čoveku koji je glavni kandidat za MVP nagradu. To je čak duplo više od drugoplasiranog na ovoj listi Rudija Gobera.

Sve je ovo u najnovijem članku „I vi biste se žalili“ otkrio novinar Oven Filips. On je naglasio da ulogu igra i to što je Jokić igrao u mnogo neizvesnih završnica, pošto se ovaj izveštaj iz poslednja dva minuta objavljuje kada nijedan tim nema veću prednost od tri poena. Ovo je i najviše grešaka sudija protiv jednog igrača još od 2015. godine – od tada se vodi ovaj zapisnik. I na večnoj listi je Jokić na prvom mestu, prosto neverovatno. Sudije su protiv njega pogrešile 37 puta, više od Džejmsa Hardena i Lebrona Džejmsa koji se nalazi na samom vrhu uz Nikolu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter