0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

VESTBRUK PIŠE ISTORIJU! REKORD JE OBOREN: Fenomenalno izdanje Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.21 u 09:17

Golden Stejt ponovo bolji od prvoplasirane Jute!

Ljubitelji najkvalitetnije košarkaške lige na svetu  su u noći između ponedeljka i utorka imali priliku da uživaju u veoma uzbudljivim duelima.

Atlanta je na svom terenu ugostila Vašington. Na tribinama je bila nešto više od 3000 ljudi, a domaćin je uspeo da slavi nakon neizvesne završnice. Meč je završen rezultatom 125:124 u korist Hoksa.

Rasel Vestbruk je promašio šut za pobedu, ali neće mnogo žaliti zbog toga. Nekadašnji košarkaš Oklahome je oborio novi rekord! Neverovatni Vestbruk je ostvario svoj 182. tripl-dabl učinak u karijeri! Rasel je na večnoj listi prestigao Oskara Robertsona koji je tokom karijere zabeležio 181 trip-dabl. Vestbruk je postigao 28 poena, a na to je dodao 13 skokova i čak 21 asistenciju. Pratio ga je Hačimura sa 20 poena i tri uhvaćene lopte.

U redovima pobedničke ekipe zablistao je Trej Jang sa 36 poena, šest uhvaćenih lopti i devet uspešnih dodavanja. Kolins je dodao 28 poena, osam skokova i jedno uspešno dodavanja. Još jednu sjajnu partiju odigrao je Bogdan Bogdanović! Reprezentativac Srbije je meč završio sa 25 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: TO BI BILO TO: Mitrovićev Fulam u Čempionšipu!

Stiv Ker i njegovi izabranici su ponovo iznenadili lidera na Zapadu. Golden Stejt je savladao Jutu rezultatom 119:116. Domaćin se sada nalazi na 8. poziciji.

Džordan Klarkson je još jednom pokazao da poseduje vrhunski individualni kvalitet. Bek je postigao 41 poen, a na to je dodao sedam skokova. Sjajno izdanje Klarksona nije bilo dovoljno za trijumf. Stiče se utisak da je manjak asistencija najveći nedostatak u njegovoj igri. Bojan  Bogdanović je nastavio sa odličnim izdanjima. Reprezentativac Hrvatske je meč završio sa 27 poena, šest uhvaćenih lopti i dve asistencije.

U ekipi Golden Stej Voriorsa istakao se Stef Kari. Fenomenalni plej je ostvario učinak od 36 postignutih poena, četiri skoka i šest uspešnih dodavanja.

Rezultati: 

Klivlend – Indijana 102:111

Memfis – Nju Orleans 115:110

San Antonio – Milvoki 146:125

Portland – Hjuston 140:129

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter