0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

TRENER IGOKEE POBESNEO: Dragan Bajić razočaran majstoricom u Beogradu!

Objavljeno: 11.05.21 u 22:53

Crvena zvezda i Igokea odigraali su treći, odlučujući meč u kojem su domaći bili bolji, a gosti se vraćaju kući poraženi ali mogu biti veoma zadovoljni celokupnom sezonom.

Trener Igosa Dragan Bajić rekao je da je očekivao više od svoje ekipe, ali je i sportski priznao poraz i čestitao košarkašima Zvezde na pobedi i plasmanu u finale ABA lige.

„Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici,“ rekao je Bajić.

Prokomentarisao je i sezonu na izmaku, „Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter