0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

NAJKRAĆI MEČ U ISTORIJI FUDBALA: Pravo ludilo u Boliviji, igrači na terenu samo 8 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.21 u 12:36

U pitanju je najjače takmičenje u zemlji.

Fudbaleri Strongesta savladali su Rojal Pari rezultatom 3:0. Ipak, meč je obeležila jedna nesvakidašnja situacija za ovaj rang takmičenja. Gosti su zbog problema sa korona virusom došli sa samo 7 igrača.

Oni su pre utakmice izdali saopštenje, poslali su i zahtev FS Bolivije da se susret odloži, ali uzalud. Savez je to odbio i meč se morao odigrati. Samim tim, zbog nedostatka igrača, Rojal Pari je morao da na teren izvede 7 omladinaca.

Ekipa Strongesta, koja je drugi najtrofejniji klub u Boliviji, povela je već u 3. minutu. Dva minuta kasnije postigli su još jedan pogodak, a mrežu su i treći put zatresli u 8. minutu. Tada se desilo nešto što se neće svideti nijednom pravom ljubitelju fudbala.

Jedan gostujući fudbaler se povredio i morao je da napusti teren. Samim tim, zbog nedovoljnog broja igrača, utakmica je morala biti završena. Epilog je taj da je Strongest slavio službenim rezultatom 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter