0
Fudbal

LEGENDARNI BRAZILAC OTVORIO DUŠU: Ispovest Adriana o detinjstvu i smislu života!

Objavljeno: 11.05.21 u 21:50

Ne postoji nijedan pravi obožavatelj fudbala koji barem jednanput nije pomislio kakav je fudbaler mogao da postane Adriano da je bio disciplinovaniji i posvećeniji treninzima. Krenuo je iz favele zatim osetio luksuz, igrao za slavni Inter a onda se ponovo vratio u Brazil i nastavio da vodi život kakav najviše voli.

Nekada velika zvezda svetskog fudbala a sada običan čovek koji je mogao mnogo ali jednostavno nije želeo. Adriano je svojim fanovima ispričao svoju priču, o odrastanju u faveli, fudbalskoj slavi kao i priču o gubitku oca nakon kojeg više nije bio onaj stari.

„Bio sam okružen svojom porodicom, svojim ljudima. Odrastao sam u zajednici. nisam patio, živeo sam. Zaradio sam mnogo novca u svojoj karijeri, ali koliko biste novca platili da se opet toliko zabavite? Lopta mi je uvek bila pod nogom. Tako je Bog učinio. rekao je  Adriano i dodao da će fudbal zauvek ostati njegova prva ljubav“!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter