0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BUFON RASKRSTIO SA JUVENTUSOM, KRAJ JEDNE ERE: Ostavio je mogućnost za novi klub!

Objavljeno: 11.05.21 u 15:54

U istoriji kluba ostaće zapisan zlatnim slovima.

Đanluiđi Bufon će definitivno napustiti Juventus. Legendarni golman je u intervjuu za beIN Sports rekao da na kraju sezone odlazi iz ekipe.

Moja budućnost je jasna i definisana. Prelepo i veoma dugačko iskustvo sa Juventusom definitivno će se završiti na kraju ove sezone, počeo je Bufon.

Potom je istakao da još nije odlučio šta dalje, ali da će razmotriti sve opcije koje budu na stolu. Poznajući njega, čim sada nije objavio da će u penziju, izvesno je da se nada novoj sredini.

Ili ću prestati da igram fudbal ili ću naći situaciju koja me motiviše da igram ili imam drugačije životno iskustvo. Razmotriću sve opcije. Osećam da sam dao sve Juventusu. Sve sam i dobio od njega i više od ovoga nije moglo. Dostigli smo kraj ciklusa i ispravno je da se sklonim da ne bih smetao, zaključio je Điđi Bufon.

Đanluiđi je u Juventus stigao davne 2001. i u klubu je ostao do kraja 2018. godine. Potom je proveo jednu sezonu u PSŽ-u, da bi se 2019. vratio u svoj voljeni klub. U karijeri je odigrao preko 1000 utakmica, od čega 525 u crno-belom dresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter