0
Evropske lige

FOTO: FSS

ALEKSANDAR MITROVIĆ NAKON ISPADANJA U NIŽI RANG: ‘Nismo zaslužili opstanak u Premijer ligi’

Objavljeno: 11.05.21 u 10:46

Izabranici Skota Parkera će naredne sezone nastupati u Čempionšipu!

Fulam je poražen od Barnlija rezultatom 0:2 u okviru 35. kola Premijer lige Engleske. Utakmica u Londonu je bila od ključne važnosti za domaćina. Fulam je porazom izgubio šanse za opstanak u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u državi.

Napadač Aleksandar Mitrović je nakon poraza govorio za ‘Skaj Sport’.

-Ovo je teško vreme za nas, ali nismo uspeli večeras. Nismo uspeli ove sezone. Teško je naći prave reči u ovom trenutku. Nije bilo dovoljno dobro. Nismo zaslužili da ostanemo u Premijer ligi – rekao je Aleksandar Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ: MAGIJA MILOŠA TEODOSIĆA: Potez o kome priča cela Evropa! (VIDEO)

-Bilo je i dobrih igara, ali na kraju smo završili tamo gde smo i zaslužili. Zaista smo tužni zbog navijača. Za ljude u klubu je ovo zaista mnogo teško. Nismo večeras pokazali veliki karakter ni veliki mentalitet, malo smo pukli pod pritiskom. Nismo bili dovoljno dobri. Pokušali smo, borili se, trudili se, ali nam je bilio potrebno više kvaliteta sa loptom. U ovakvoj ligi ćete biti kažnjeni. Kažnjeni smo večeras i ove sezone – zaključio je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter