12
Domaći fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SRPSKI KLUBOVI NA PRAGU IZBACIVANJA IZ EVROPE: UEFA odlučno kažnjava sve koji se bave mutnim radnjama!

Objavljeno: 10.05.21 u 12:38

Ništa ne tolerišu.

Srpski fudbal bi uskoro mogao da doživi pravo propadanje. Kao da situacija i sada nije loša, iz UEFA stižu strašne vesti. Pričalo se u poslednje vreme da će strane sudije suditi bitne mečeve po modelu Grčke, ali izgleda da se sprema nešto još gore.

Prema saznanjima koja ima list Srpski telegraf, UEFA razmatra da naše klubove suspenduje na dve do tri godine. To znači da Partizan i Zvezda ne bi mogli da igraju mečeve u Evropi. Sve ovo će se desiti ako se dokažu silne malverzacije i povezanost sa kladioničarskom mafijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Naši klubovi moraju dobro paziti šta rade u poslednja dva kola Superlige, jer smo definitivno na lošem glasu. To je prepoznao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je žestoko osuo paljbu po domaćem prvenstvu.

Tu mafijašku bandu iz fudbala ćemo da pohapsimo. One koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomagao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa neki timovi više liče na Mančester siti i PSŽ, rekao je Vučić.

0
0

12 Komentara

  1. Privatizovati klubove kao AD (Bez vecinskog polovicnog vlasnika I udaljiti nekakvi politicare od klubova …….a do tada moze biti samo Jos gore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nema namestanja a uplate u Aziji,i koje kakvim cungs lunga zemljama molionske….jer tako terza hohstapleru stari?!Sve si 9d siptara naucio…ma napolje iz takmicenja jedno pet godina i zvezda i partizan,rad i koje kakvi majmuni na robiju!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma sve je čist ko suza,Zvezda Zlatibor iz 2 u 1 i 7+,
    Zvezda se malo uspavala u prvom poluvremenu a onda u drugom kad se razbudila pokaza ko je ko,ha ha ha čisti Monti Pajton.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zašto sada Partizan i zvezda , kada je uvek ali uvek pa i utakmica kada se igra u Humskoj zveda i Partizan .Jel ovo mediji opet guraju Partizan u kanal a svetske rekordere u bodovima i golovima hoće polako da izvuku iz cele priče ?

    0
    0
    Odgovori
  5. Realno, UEFA bi nas jedina mogla spasiti izbacivanjem, pa bi nam možda došlo iz Supetar u glavu.
    Sa druge strane…boli njih ona stvar, a vi biste shvatili na šta su mislili kada su rekli da razmatraju izbacivanje klubova iz Superlige.

    0
    0
    Odgovori
  6. Nadam se da će vam neko nadležan tražiti da objasnite ovakve naslove, niti ovakvih vesti ima na srpskom telegrafu niti je ovo istinita informacija. Znam da nećete objaviti komentar ali ću se potruditi da za ovu vest čuju dosta ljudii da postavim ovo isto pitanje. Malo manje laži u novinarstvu mnogo manje zla u društvu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter