0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

RADONJIĆ SE NADA DA ĆE NJEGOV IGRAČ STISNUTI ZUBE: Bitan košarkaš vuče povredu pred majstoricu!

Objavljeno: 10.05.21 u 15:04

Mogu li crveno-beli do finala?

Crvena zvezda će se u utorak od 18.30 sastati sa ekipom Igokee u odlučujućem polufinalnom meču. Rezultat u seriji je 1:1 (76:61, 68:81).

Pred ovu utakmicu, Dejan Radonjić je pohvalio ekipu Dragana Bajića rekavši da nije slučajno što postižu ovakve rezulate. Istakao je da je Volden odradio prvi trening sa ekipom nakon 10 dana.

Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u oviom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum, počeo je Radonjić.

Nakon toga, osvrnuo se i na činjenicu da problem sa povredom ima Ognjen Dobrić. Strateg Zvezde je siguran da će on stisnuti zube i da će se naći na parketu.

Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će ‘stisnuti zube’ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobeda, zaključio je Dejan Radonjić.

Tim koji u utorak slavi, u finalu će se sastati sa ekipom Budućnosti. Oni su u drugoj polufinalnoj seriji savladali Mornar i to sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter