0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/Screenshot

PREDSEDNIK PARTIZANA JE OSTAO U ŠOKU: Rukometaši sa bakljama upali u dvorište prvog čoveka kluba, pa napravili haos koji će se prepričavati! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.21 u 11:28

Rukometaši Partizana napravili su rođendansko iznenađenje svom predsedniku koji će ovaj gest svojih igrača pamtiti dugo.

Naime, igrači su sa upaljenim bakljama ušli u prelepo dvorište Željka Perkunića i uz dobro poznatu grobarsku pesmu čestitali mu rođendan.

– Naš predsednik Željko Perkunić danas slavi rođendan! Želimo mu, pre svega, dobro zdravlje, kao i puno sreće i uspeha na svakom životnom koraku. Naši igrači napravili su Željku iznenađenje i pobrinuli se da mu ovaj rođendan ostane urezan duboko u sećanju – stoji u opisu videa koji je objavljen na zvaničnoj Instagram stranici kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@rkpartizan)

Podsetimo, Perkunić je skoro bio u jako teškom zdravstvenom stanju zbog korona virusa, a završio je i na respiratoru.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN ŽELI DA SE VRATI NA STAZE STARE SLAVE: ‘Parni valjak’ hoće da dovede trenera koji je osvojio Evrokup, a evo šta on kaže!

Osim što je predsednik kluba, Perkunić je poznat i kao veliki navijač Partizana u svim sekcijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter