0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Raznovrsna ponuda ovog ponedeljka, mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 10.05.21 u 11:00

Nova nedelja i sezona dostiže vrhunac, a to treba iskoristiti! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

14.00 Pisa – Entella

Posledenje kolo u sezoni Serie B dosta je neizvesno i napeto, osim ove utakmice. Entela je odavno ispala i ubedljivo je poslednja. Piza u teoriji nije izborila opstanak i sada bi trebala da ga zakuca jednom pobedom i završe sezonu na visokoj noti.

Predlog: 1 (1,79)

18.00 Holsten Kiel – Hannover

Kil odlično iskorištava svoje zaostale utakmice, koje su skoro sve na domaćem terenu. Dok klubovi imaju još dve utakmice do kraja oni imaju četiri i od toga tri na svom terenu. A upravo su dobili 2-0 i 4-0 poslednje dve tamo. Sada dolazi slabašni Hanover, a Holsten pobedom dolazi na mesto za direktan plasman u Bundesligu. Domaćin ovo neće propustiti.

Predlog: 1 (2,03)

21.00 Betis – Granada

Betis je na sedmom mestu, a šesto im je na poen daleko. To je razlika između Konferencijske lige i Evropa lige. Zašto ne bi pojurili to?? Ono što je neverovatno je da imaju 6 remija u nizu. Granada ne može ni dole ni gore na tabeli i već mogu na odmor. Kec po nama čist.

Predlog: 1 (1,83)

21.00 Fulham – Burnley

Fulam će posle ove utakmice biti zvanično u Čempionšipu, bar po nama. Da ne bismo gađali nerešeno ili dvojku odlučili smo se za malo golova. Obe ekipe postigle su manje golova nego što su odigrali utakmica. Od Fulama je manje postigao sam Šefild junajted.

Predlog: 0-2 (1,77)

UKUPNA KVOTA 11,77 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 2539020

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter