0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Telegraf/Danilo Matović

NE TREBA NAM PLAĆENA TITULA: Trese se beton liga, navijači na traktoru stigli na meč!

Objavljeno: 10.05.21 u 14:19

Ovo može samo kod nas.

Fudbaleri Radničkog iz Kocelje su savladali Trešnjevku iz Trbušnice rezultatom 3:1. Bio je ovo derbi između prve dve ekipe u Međuopštinkoj ligi Pocerine.

Ipak, sam meč je pao u drugi plan zbog navijačke grupe Trutovi iz Koceljeve. Ova dva kluba imaju veliki rivalitet već godinama, a sukob je eskalirao dan pred utakmicu. Naime, navijači Trešnjevke su uneli da je njihov tim slavio 1:3 i tako su razljutili Trutove.

Ekipa iz Koceljeve je zbog ovoga zabranila prisustvo publike, ali je pomenuta navijačka grupa zajedno sa meštanma našla način da prisustvuje meču. Oni su dovezli traktorsku prikolicu do terena, odakle se publika penjala na zidove oko stadiona i tako gledala susret.

Iza gola je bilo oko 150 ljudi, a iz šume su bacane petarde i palili baklje. Takođe, pojavio se i jedan transparent kojim su hteli da ukažu da se ne namešta samo u višim ligama.

FOTO: Screenshot/Telegraf/Danilo Matović

Ne treba nam plaćena titula, pisalo je na transparentu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter