0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

KORAK KA REGULARNIJEM ZAVRŠETKU TAKMIČENJA: Svi mečevi u isto vreme, prenos na televiziji!

Objavljeno: 10.05.21 u 14:39

Biće to neizvesna borba za opstanak.

Zahvaljujući dogovoru FSS sa Zajednicom klubova Super i Prve lige Srbije i televizijom Arena Sport, šest utakmica 37. kola domaćeg šampionata koje direktno odlučuju o opstanku u elitnom rangu, igraće se u subotu u istom terminu (13:30), uz multi-prenos na Areni Sport 1.

Parovi su Metalac – Novi Pazar, Rad – Mačva, Inđija – Proleter, Napredak – Mladost, Javor – Čukarički i Zlatibor – Radnički.

Uporedno sa multi-prenosom, dueli u Užicu, Gornjem Milanovcu i Inđiji, ići će u direktnom televizijskom prenosu na drugom, trećem i četvrtom kanalu Arene Sport. Istog dana, ali u terminu od 16 časova uz direktan prenos na Areni Sport 1, sastaju se Partizan i Voždovac.

Prve tri utakmice pretposlednje runde domaćeg šampionata na programu su u petak, kada se uz multi-prenos od 16 časova na Areni Sport 1 sastaju VojvodinaSpartak i RadnikTSC, dok je početak direktnog prenosa meča OFK BačkaCrvena zvezda zakazan za 18:05.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter