in ,

DILEJNI OPLEO PO TRINKIJERIJU: Amerikanac proziva bivšeg trenera Partizana!

(Foto: Dragana Stjepanović)

Ekipa Bajerna imala je odličnu sezonu, pobeđivala je velikane i došla do top 8 Evrolige, ali tu se zaustavila. Olimpija iz Milana savladala je Trinkijerijeve košarkaše sa 3-1 u seriji.

Strateg Bajerna mišljenja je da je njegova ekipa zaslužila da prođe u Fajnl for ali su se na njihovom putu isprečili manekeni iz Milana. Trinkijeri je svoje nezadovoljstvo iskazao izjavom za Eurohups.

„Bili smo prosečni u drugom meču, ali smo se ipak borili. Obično u drugoj utakmici izgubite sa 30 razlike, uvek je tako ako pogledate istoriju plej-ofa. Dakle, po mom mišljenju mi smo pobedili sa 3-1 u seriji. Ali, to je druga stvar. Moram da sagledam situaciju, moram da razumem koliko je veliki naš napor bio da dobijemo dve utakmice u nizu, bez dva beka u rosteru, a snaga Armanija je upravo na tim pozicijama“, izjavio je Trinkijeri.

Spreman odgovor imao je Malkom Dilejni, košarkaš Olimpije koji je pecnuo Trinkijerija napisavši: „On pije najfinije italijansko vino“, a zatim rekao da to što je trener Bajerna izjavio ne dotiče niti njega niti njegove saigrače.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PIRLO OSTAJE U JUVEU DO KRAJA SEZONE: Andrea ima šansu da dođe do Kupa!

RAMBO SE PRISEĆA POČETKA KARIJERE: Legenda Zvezde u obilasku stadiona!