0
Domaći fudbal

ČOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Cilj je ispunjen, želimo još bodova!’

Objavljeno: 10.05.21 u 21:57

Veoma je zadovoljan napadač Vojvodine!

Novosadska Vojvodina i ovog leta će igrati kvalifikacije za evropska takmičenja, što je bio i primarni cilj.

‘Otišli smo u Šabac sa željom da odigramo što bolje, da pobedimo i da se vratimo na treće mesto. Ako pogledamo kako smo odigrali i koliko smo golova postili i koliko smo još mogli da damo, onda nije moglo da bude bolje za nas.’ – rekao je i potom dodao.

‘Ne mogu da budem nezadovoljan kako svojim, tako i učinkom cele ekipe ove sezone, ali ja važim za one koji kažu da uvek može bolje. Zadovoljan sam kada ekipa igra dobro i kada smo efikasni i kada sarađujemo, onda je svima na terenu lakše.’

‘Idemo najpre na pobedu protiv Spartaka, želimo da održimo razliku od dva boda ispred Čukaričkog pred poslednje kolo i da budemo na neki način rasterećeni. Cilj nam je da izvučemo maksimum, došli smo do samog kraja, nije lako, ali želimo šest bodova i da osiguramo treće mesto koje smo i zaslužili zbog svega što smo uradili ove sezone.’ – zaključio je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter