0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

VOJVODINA RAZBILA MAČVU: Bez pobednika u Nišu!

Objavljeno: 09.05.21 u 16:46

Veliki broj pogodaka na terenima širom Srbije!

Završeno je još pet utakmica 36. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Golmani su imali pune ruke posle, a efikasnost je obeležila pododne na terenima u našoj zemlji.

Borba za opstanak nikada nije bila ovako neizvesna!

Mačva je na svom stadionu ugostila ekipu Vojvodine. Gosti iz Novog Sada su opravdali ulogu apsolutnog favorita i slavili rezultatom 2:5. Izabranici Nenada Lalatovića su kontrolisali ritam meča od samog starta.

Vojvodina je stigla do prednosti već u 6. minutu golom Nemanje Čovića! Gosti nisu dugo čekali na novi pogodak. Isti igrač je osam minuta kasnije ponovo zatresao mrežu golmana Mačve. 

Domaći tim nije uspeo da odgovori na dobru igru Vojvodine i Mačva je nizala greške. Ekipa iz Šapca je od 18. minutu na terenu imala igrača manje zbog direktnog crvenog kartona.

Mladi Dejan Zukić je povećao prednost Vojvodine pogotkom u 33. minutu. Do kraja prvog dela igre Mačva je uspela da ublaži prednost gostujućeg tima. Miloš Adamović je bio precizan sa bele tačke u prvom minutu sudijske nadoknade.

U nastavku igre Vojvodina je postigla još dva pogotka. Prvi gol je delo Veljka Simića! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je zatresao mrežu Mačve u 73. minutu, a Mrkaić je pogodio u 75.

Konačan rezultat postavljen je u 85. minutu meča kada je mladi Dilan Ortiz savladao golmana Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ: DERBI ZA TITULU PRED PUNIM STADIONOM: Navijači su oduševljeni, očekuje se rekordna poseta!

Radnički je na ‘Čairu’ ugostio Rad. Utakmica u Nišu je završena rezultatom 2:2. Duel su obeležili nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde. Upravo su tri od četiri pogotka postigli bivši fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije.

Filip Kasalica je već u 3. minutu doveo Radnički u vođstvo. Gosti se nisu predali i samo pet minuta kasnije Marko Sarić je poravnao rezultat.

Iskusni Andrija Kaluđerović je još jednom pokazao koliko znači ekipi sa Banjice. Napadač je pogotkom u 50. minutu doneo potpuni preokret.

Konačan rezultat postavljen je u 68. minutu meča! Nenad Gavrić je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke!

PROČITAJTE JOŠ: BIĆE UZBUDLJIVO NA BANOVOM BRDU: Čuka sa trojicom bivših fudbalera Partizana, crno-beli bez Markeca! (SASTAVI)

Metalac je u Gornjem Milanovcu bio siguran protiv Bačke koja se nalazi na samom začelju tabele. Domaćin je slavio rezultatom 3:0. Damjan Krajišnik se u strelce upisao u 11. i 81. minutu, dok je Stefan Cvetković postigao fenomenalan pogodak u 43. minutu igre.

PROČITAJTE JOŠ: DERBI ZA TITULU PRED PUNIM STADIONOM: Navijači su oduševljeni, očekuje se rekordna poseta!

TSC je ugostio Javor iz Ivanjice. Utakmica odigrana u Senti je rešena već u prvom delu igre. Đuro Zec je doneo prednost domaćinu već u prvom minutu, a Goran Antonić je povisio na 2:0 u 30. minutu.

Konačan ishod meča postavljen je dva minuta kasnije. Ibrahim Tanko je savladao golmana Filipovića. 

PROČITAJTE JOŠ: NEVIĐENI HAOS U VALENSIJI: Navijači su izašli na ulice i traže odlazak bogatog vlasnika! (VIDEO)

Najmanje pogodaka viđeno je u Subotici. Spartak je do pobede protiv Inđije stigao u samom finišu meča. Jedini gol na meču postignut je u 80. minutu.  Domaćin je opravdao ulogu favorita, a Inđija je bila dostojan rival.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter