in ,

TRIDESET GODINA SMO ČEKALI OVAJ TRENUTAK: Veliki srpski uspeh u Zagrebu, osvojene su nove zlatne medalje!

FOTO: BSS

Preko 30 godina čekala je Srbija zlatne medalje sa Balkanskih šampionata.

Čekala i dočekala ih u subotu osmog maja u Zagrebu. Dve dame (Aleksandra Rapajić i Nina Radovanović) pobedile su svoje rivalke iz Hrvatske i Rumunije i na grudima su zasijala zlata.

U subotu smo osvojili i još dve srebrne ženske medalje. Danas od 16.00 ma redu su preostala finala na Balkanskom šampionatu, čiji je domaćin Zagreb. Ljubitelji boksa posredstvom kanala Arena fight moći će da uživaju u direktnom prenosu.

FOTO: BSS

– Spreman sam i jedva čekam meč koji je na programu od 16.15. Na Beogradskom pobedniku sam izgubio 3:2 na startu s siguran sam da sam bio bolji od rivala. Zato sam se maksimalno posvetio Balkanijadi, želim Srbiji da donesem zlato. Prezadovoljan sam kako sam boksovao u polufinalu, ovo je za mene glavni reprezentativni test za Svetsko prvenstvo u oktobru. Slušam savete trenera, dobro sam se raspitao i Rahimiću, koji je najbolji bokser Bosne u 56 kilograma. Znajući i da će Srbija uživati u direktnom prenosu, biće to za mene dodatni imperativ – istakao je Subotičanin Veljko Gligorić, iskusni reprezentativac Srbije.

Srbi tako nastavljaju sa uspesima. Uz Gligorića danas u finalima nastupaju i Natalia Sandrina u ženskoj i Rade Joksimović, Nemanja Gavrilović, Vladimir Mirončikov i Vladan Babić u muškoj konkurenciji.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OKTAGONBET TIKET DANA: Danas su na repertoaru Francuzi i Nemci, a ovo su naši predlozi!

NAKON PRELOMA ŠAKE, OPORAVAK IDE NAJBOLJIM TOKOM: Lepa vest za navijače Partizana – Obradović otkrio kada se vraća na teren! (VIDEO)