0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SKROMNOST MU JE JAČA STRANA: Vlahović je juče zadivio Italiju, ali smatra da poređenja sa fudbalskim asovima nisu fer!

Objavljeno: 09.05.21 u 20:15

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović juče je sjajnom partijom zadivio celu ‘čizmu’.

U subotu uveče srpski golgeter postigao je oba gola u pobedi nad Lacijom i tako stigao do 21. pogotka u italijanskoj Seriji A.

Uspeo je mladi Srbin da obori rekord čuvenog Gabrijela Batistute i pokazao da je pred njim velika karijera, s obzirom da ima svega 21 godinu.

– Pokazali smo koliko je važan ovaj meč bio za nas i dali smo sve što smo imali. Veoma sam srećan i ponosan što smo dobili ovaj meč. Pokazali smo se protiv veoma jake ekipe i važne ekipe. Pokazali smo da ako igramo kako znamo, svi zajedno i čvrsto, naši kvaliteti dolaze do izražaja. Želim da čestitam celom timu – rekao je Vlahović.

Mnogi porede Dušana sa iskusnim napadačem Lacija.

– Teško mi je da pričam o Imobileu, jer je on sjajan napadač koji je postigao mnogo golova. Bio sam motivisan da dokažem nešto, ali tek sam na početku, ništa još nisam dostigao. Tako da ta poređenja nisu baš fer. Nadam se da ću dostići njegov broj postignutih golova jednog dana – zaključio je Dušan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter