0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠĆEKIĆ ZATRESAO MREŽU ČUKARIČKOG NAKON 19 SEKUNDI: Vujačić potvrdio pobedu Partizana!(VIDEO)

Objavljeno: 09.05.21 u 18:37

U glavnom gradu Srbije je odigran derbi 36. kola Superlige. Čukarički je na Banovom brdu ugostio Partizan.

Gosti iz Humske su slavili rezultatom 0:2.  Glavni arbitar na meču bio je iskusni sudija Lazar Lukić. Partizan je na ekspresan način stigao do prednosti!

Viđen je jedan od najbržih pogodaka u takmičenju, a glavni akter bio je reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić. Vezista je savladao golmana Petrovića već nakon 19 sekundi igre. Šćekić je iskoristio odličan centaršut Slobodana Uroševića i preciznim udarcem glavom zatresao mrežu Čukaričkog.

Čukarički je do kraja prvog dela igre imao za nijansu veći posed lopte, a crno-beli su uputili dva udarca više. Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao. U 29. minutu meča, žuti karton je dobio mladi Nemanja Jović.

PROČITAJTE JOŠ:  LUDNICA U CENTRU MILANA: Navijači ispratili svoje ljubimce na ‘derbi’, a onda se pojavio Zlatan i napravio totalni šou! (VIDEO)

Partizan je bio bolji rival u nastavku meča. Reprezentativci Crne Gore su blistali na današnjem meču! Nakon Šćekića u strelce se upisao i Igor Vujačić! Defanzivac Partizana je pogotkom u 81. postavio konačan rezultat.

Nekadašnji fudbaler Zete pruža sjajne partije u crno-belom dresu tokom ove sezone.

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Dušan Đorđević je bila dostojan protivnik. Čukarički je imao svoje šanse, ali crno-beli su opravdali ulogu favorita.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata. Izabranici Aleksandra Stanojevića zauzimaju drugu poziciju sa 92 osvojena boda, dok se Čukarički nalazi na 4. mestu sa 68 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter