FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

RADE BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: I ranije se nameštalo, ali ovo je čist organizovan kriminal!

Uvek kaže ono što misli.

Samo nekoliko dana nakon što je uživo u programu RTS-a oštro kritikovao domaće prvenstvo, Rade Bogdanović se ponovo oglasio. On je u razgovoru za Informer rekao da je ovo što se sada dešava čist organizovani kriminal.

Ko god hoće realno da analizira stvari, bez obzira za koga navija, videće koliko je sve trulo. I ranije se u fudbalu događalo da se malo zažmuri zbog ovog ili onog kluba, ali ovo u prethodne tri-četiri godine je čist organizovani kriminal. Svi su povezani. Od klubova, preko delegiranja sudija, do igrača koji igraju… Poprimili su oblik mafije. Nikad ranije nije bilo ovako. Ovde je sada pitanje da li fudbal može da se izvuče iz ralja kriminala. To je kao kad otac i majka vide da im se dete drogira. Sve vidiš, pokušavaš da spaseš dete, ali ne ide, počeo je Bogdanović.

Za kraj je istakao da je sve u rukama države. Zaključio je i da ovakvo nameštanje ne postoji nigde u Evropi, ali ni u svetu.

Sve je u rukama države i njene izvršne i zakonodavne vlasti. Samo je pitanje da li je kadra da spase fudbal i da li to želi. Pre nekoliko meseci sam rekao da je srpski fudbal pokojnik kojeg nema ko da sahrani. Nažalost, bio sam u pravu. Ovo što se događa kod nas ne postoji nigde u Evropi ni svetu, da se ovako javno namešta i da se oni koji se bave zlodelima nikoga ne boje… Sve to bode oči. Da se razumemo, nisu Srbi izmislili nameštanje utakmica. Toga je uvek bilo i biće iz ovih ili onih pobuda. Ovde bode oči što se niko nikoga ne boji, zaključio je Rade Bogdanović.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. drzava to ne zeli jer drzava je vucic a on hoce zvezdu da bude sampion pod svaku cenu, da bi to napravio mora da krade a da samo zvezda krade bilo bi providno zato svoju mafiju organizuje tako da se nameste sudije da kradu i za partizan ali tek nakon sto se zvezdi ne nakrade 9-12 bodova prednosti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NAKON PRELOMA ŠAKE, OPORAVAK IDE NAJBOLJIM TOKOM: Lepa vest za navijače Partizana – Obradović otkrio kada se vraća na teren! (VIDEO)

BILI SMO SIGURNI DA JE SERGEJ SLOMIO NOS: Pogledajte gadnu povredu srpskog reprezentativca! (VIDEO)