2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PREOKRET ZVEZDE I ŠEST GOLOVA U MREŽI ZLATIBORA: Stanković ubacio Ivanića, a on za tri minuta pokazao koliko znači ekipi! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.21 u 20:44

Gosti nisu uspeli da sačuvaju prednost!

Aktuelni šampion Srbije je na stadionu ‘Rajko Mitić’ ugostio ekipu Zlatibora. Crvena zvezda je nakon preokreta slavila sa ubedljivih 6:1.

Gosti koji će se naredne sezone preseliti u niži rang takmičenja su došli do prednosti u 26. minutu. Veoma lep pogodak delo je napadača Stefana Vukića. 

Zlatibor je uspeo da sačuva minimalnu prednost do kraja prvog dela igre, ali Zvezda je bila nezaustavljiva u nastavku.

Crveno-beli su ekspresno stigli do izjednačenja, a zatim do potpunog preokreta. Dejan Stanković je izvršio odlične izmene. U igru se ušli Mirko Ivanić, Milan Pavkov i Milan Gajić.

Ivanić je još jednom pokazao koliko vredi! Nekadašnji fudbaler Vojvodine je po mišljenju mnogih stručnjaka najbolji fudbaler Zvezde u ovoj sezoni.

Mirko je postigao pogodak u 47. a zatim i 50. minutu meča i tako doneo prednost aktuelnom šampionu.

Samo četiri minuta kasnije, Veljko Nikolić je zatresao mrežu Zlatibora. Crvena zvezda je dominirala na terenu i gosti nisu uspeli da pronađu odgovor na ofanzivu izabranika Dejana Stankovića.

Zlatibor je u prvom delu igre imao dobre trenutke na terenu, ali u nastavku se sve raspalo. Nakon dva pogotka, Mirko Ivanić je upisao i asistenciju. U ulozi strelca se našao mladi Željko Gavrić u 67. minutu igre.

Crveno-beli nisu želeli da stanu sa golovima! Tek što je zamenio Veljka Nikolića, Gelor Kanga se upisao u listu strelaca. Igrao se 70. minut kada je iskusni vezista savladao čuvara mreže gostujućeg tima.

Zarija Lambulić je u 74. minutu dobio direktan crveni karton. Fudbler Zlatibora je kao poslednji igrač odbrane grubo startovao i prekršajem zaustavio Falćinelija u gol šansi. Kanga je izveo prekid, a lopta je pogodila prečku.

Nastavila je Zvezda u istom ritmu! U 84. minutu u strelce se upisao još jedan rezervista. Milan Pavkov je zatresao mrežu golmana Čubrakovića i postavio konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter