1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NIJE SVE TAKO CRNO U PARTIZANU: U Humsku stigla milionska ponuda, evropski gigant hoće da ‘ukrade’ crno-belog vunderkinda!

Objavljeno: 09.05.21 u 09:37

Dosta je turbulentno ovih dana u Humskoj ulici.

Već je i matematički jasno da je Partizan izgubio još jednu titulu, tako da bi poslednje utakmice u prvenstvu mogle da budu prilika za neke nove klince.

Čelnici crno-belih ostali su u šoku nakon što je Takuma Asano spakovao kofere i napustio Partizan. Međutim, izgleda da nije sve tako crno, s obzirom da je u Humsku ulicu stigla ponuda Juventusa.

Naime italijanski gigant je zainteresovan za Sameda Baždara, talentovanog momka koji ima samo 17 godina, i koji je najbolji strelac kadetske selekcije.

PROČITAJTE JOŠ: ASANO U TURSKOJ?: Sprema se ugovor vredan skoro četiri milona!

Kako prenosi ‘Mozzartsport’ ponuda je ‘teška’ milion evra.

Baždar je tokom 2020. godine je u kadetima Partizana postigao 27 golova na 22 utakmice, čime se kvalifikovao za šansu u prvom timu. Već je i reprezentativac Srbije kod selektora Saše Ilića, koji vodi nacionalni tim do 17 godina.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter