in ,

LOLLOL POBEDAPOBEDA

LALATOVIĆ O ‘VELJI NEVOLJI’: ‘Bila je tuča u jednom klubu, dobio sam flašu u glavu!’

FOTO: FK Vojvodina

Vreme prolazi, a situacija sa Veljom Nevoljom se nikako nije smirila.

Nenad Lalatović je gostovao na Kurir TV u emisiji ‘Sceniranje’ i tom prilikom ga je jedan od gledaoca upitao za njegov stav o gore pomenutom navijaču.

‘Nisam ja tu da sad nešto pričam o Veljku Belivuku. Tog momka nikad nisam video, on je navijač „Partizana“, lako je sad pričati o njemu kad je nemoćan. Sve će se pokazati na sudu.’ – rekao je Lalatović i potom dodao.

‘Ma to su momci koji svašta nešto kažu u žaru, ali na kraju shvate da se ja na kraju borim za svoj klub. Imao sam i jednu situaciju kao igrač. Bilo je to davno. Bila je tuča u nekom klubu, tu su me napali navijači i udarili su me flašom po glavi. Ispala je tuča 10 na 10, sve se na kraju dobro završilo.’ – zaključio je on.

Diskusija

Odgovorite
  1. Lalatovic ima dugacak i nepromisljen jezik…Velja je bio navijac Rada pa je preko noci postao vodja navijaca Partizana. Ili grupa „Janicari“ gde je vecina sa severa dosla u Partizan i sada su oni navijaci Partizana. To moze samo u Srbiji. Ko ih je doveo u Partizan?…Evo sada da ja postanem kriminalac i preko noci odem na SEVER, i sta sada…
    Zasto niko ne pominje Kokezu? Mozda iz straha da on ne progovori? A Kokeza je saradjivao sa Veljom, bar tako mediji navode…Ja nisam svetleo, pa da je to moja istina…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PREOKRET ZVEZDE I ŠEST GOLOVA U MREŽI ZLATIBORA: Stanković ubacio Ivanića, a on za tri minuta pokazao koliko znači ekipi! (VIDEO)

STANOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Delovali smo ispražnjeno!’