0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ĐORĐEVIĆ ISKREN: ‘Poremetio nas je brz pogodak!’

Objavljeno: 09.05.21 u 21:57

Čukarički je vrlo rano primio pogodak, pa im je igra bila pod dosta većim pritiskom.

Nakon meča nije preterano razloga za zadovoljstvo ima trener ČukaričkogDušan Đorđević. Međutim istina je da ovaj meč nije imao preveliki rezultatski značaj.

‘Moja ekipa se nije povukla ni posle tog ranog gola. Mi smo primili šok gol, posle 20 sekundi, nismo ni pipnuli loptu. Zadovoljan sam kako kako se ekipa vratila. Mi smo u prvom poluvremenu diktirali ritam, međutim, nismo bili direktni i konkretni.’ – rekao je Đorđević i potom dodao.

‘U drugom poluvremenu slična igra. Partizan je drugim golom posle prekida praktično rešio pitanje pobednika i utakmica je potom ušla u mirniji tok. Nadam se da nema razloga za glavobolju. Mi smo naše ciljeve izborili na vreme, igraćemo Evropu i na poslednjih nekoliko utakmica smo počeli da na teren izvodimo dosta mladih igrača. Danas je u prvoj postavi bilo njih šest sa bonusom, sa klupe je ušlo četiri ili pet. Mislim da smo na pravom putu. Polako se pripremamo i za kraj i za izlazak u Evropu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter