0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

CRNO-BELI OVDE NISU SLAVILI 3 GODINE: Stanojević želi da prekine negativan niz!

Objavljeno: 09.05.21 u 13:28

Iako duel nema rezultatski značaj, nadamo se da ćemo gledati zanimljiv meč.

Fudbalski klub Partizan će se danas u okviru 36. kola Superlige sastati sa Čukaričkim. Meč je na programu od 16.40, a zanimljivo je da crno-beli nisu slavili na Banovom brdu već tri godine.

Aleksandar Stanojević je istakao da tim želi da nastavi pobednički niz. Osvrnuo se na duel sa Čukaričkim u prvom delu sezone, ali je naveo da je njegova ekipa podigla formu.

Želimo da nastavimo pobednički niz. Izuzetno poštujem Čukarički, već duže vreme je visoko kotiran. Dobro pamtim našu jesenju utakmicu kad smo u poslednjim trenucima došli do pobede u izjednačenom meču. Podigli smo formu otad i očekujem kvalitetnu igru, rekao je Stanojević.

Na drugoj strani, strateg Čukaričkog Dušan Đorđević očekuje zanimljiv duel. On daje do znanja da utakmica sa Partizanom nikada ne može da bude nebitna.

Ispostavilo se da utakmica nema rezultatski značaj, mada nikad protiv Partizana ne može da bude nebitno. Crno-beli će se spremati za finale Kupa Srbije i borbu za trofej sa Crvenom zvezdom. Uvek su dueli protiv večitih rivala vrlo kvalitetni, uglavnom ima i dosta golova. Očekujem zanimljiv susret, u kojem ćemo svim na terenu uživati, zaključio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter